Kategoriarkiv: On Tour

Inline Camp Ring Kutstorp och Berlin Inline Maraton inställt

Det är med stor sorg och tungt hjärta vi har fattat beslut om att ställa in Inlines Camp Ring Knutstorp 2020.

Folkhälsomyndigheten i Sverige har fattat beslut om att sammankomster över 50 personer skall ställas in. UD har även avrått från flygningar fram till den 15 juni och högst troligt kommer allt detta förlängas. Vi följer riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och ställer in lägret. 

De som har betalat in Camp-avgiften får full återbetalning.
De som bokat flygbiljetter ska i första hand avboka dessa.
Skulle det medföra några kostnader för den enskilde i samband med avbokning av flygbiljetter, kan du begära kostnadstäckning för detta av Malmö City Skaters. Klubben behöver i så fall kvitton på dina kostnader för avbokningen för att kunna betala ut det till dig.


Dessvärre må vi desutom informera att Berlin Inline Maraton är inställt 2020 pga Covid-19.

Enligt en presskonferens 21 april, har man i Tyskland förbjudit events med mer än 5.000 personer fram tills 24 oktober.

Detta medför att Berlin Inline Maraton inte kan genomföras vid det utsatta datumet.

Malmö City Skaters kommer därmed inte att arrangera en resa till Berlin 2020 avbokar boende m.m

För mer information så kan du kolla på deras facebook sida.

 

Berlin Inline Marathon 2019 – Gladpack

Årets Berlin Inline Marathon bjöd på en extra utmaning. Ca. 15 minuter före start öppnade himlen sig och levererade ett kraftigt skyfall! Starten blev framskjuten ca. 5 minuter. Det betöd också att asfalten blev extremt glatt.

I år hade Mattias och Ingo också bjudit in de medlemmar som ville vara med till ett ”Gladpack”. Till vår stora glädje ville 9 medlemmar deltaga i Gladpacket.

Konceptet var att alla i Gladpacket startade samtidigt, dvs att de som skulle starta i D, E eller annan grupp, flyttade till grupp F (sista startgrupp). Målet var att alla skulle klara loppet och gå rulla  i mål samtidigt med samma sluttid – vilken sluttid var inte viktigt. Dvs vi skulle rulla i bredd över start- och mållinjen. När vi vi kom till halvmaran blev det spontant beslutat att vi skulle ha samma tid där också och rulla över mattan i bredd!

Ingo var förtrupp, försökte hålla passande tempo och undvika de största vattenpölar. Mattias var baktrupp, tryckte på och hjälpte dem som hade behov för det.  Där blev ropat ”lucka!”, ”kontakt!”, ”who let the dogs (swedes) out, ho ho”!!!, ”visselpipet”, sjunget, fantastisk kommunikation med tecken mm.
Vi samlade dessutom upp andra medlemmar på vägen. Super team-work!
Där var 1-2 sekunder mellan de olika sluttider på gruppens deltagare!

Tack till alla i Gladpacket som gjorde denna mycket speciella Berlin Inline Marathon till en total glädje upplevelse!!!

Mvh.
Mattias & Ingo

Inline Camp 2019 – nedräkning

En vecka kvar till Inline Camp 2019 på Ring Knutstorp!
Passa på att anmäla dig nu!

Vi kan med stor glädje presentera Sören Linder som en del av  tränarteamet.
Sören är en erfaren inlineåkare från Berlin och ingår i tänarteamet till Expert in Speed som har inline camp på Cypern varje vår och höst.
Här kommer en hälsning från Sören!


Lördagen den 29 juni rullade vi Kust till Kust för andra året i rad. Turen gick via den vackra Sydkustleden.

Utgångspunkt var Trelleborg Centralstation. Desutom startade fem deltagare från Malmö City Skaters Klubbhus i Malmö. Det var gemensam lunchpaus vid Ystad Marina. Ytterligare deltagare anslöt sig härifrån. Vid ankomst Simrishamn hade vi uppsamling på den Glada Räkan och after skate middag på Röken by Sonesson.
Hela sträckan från Malmö är 140 km.

Följ med Malmö City Skaters till Cypern 2019

Den 23 februar 2019 åker Malmö City Skaters till Experts in Speed Inline Camp på Cypern. Arrangör och huvudledare är Sebastian Baumgartner som vi har haft som instruktör på träningslägret på Ring Knutstorp.

Pris från 899 Euro för hela veckan (all inclusive – boende, mat, dricka på hotellet och träning), beroende på val av rum.

Nivå: Du kan färdas säkert i trafik på inlines mer än 20 km., kunna bromsa, du är fysiskt aktiv och redo att lära dig något nytt. Lägret börjar med test på kunskapsnivå och uppdelning i grupper så säkerheten är säkrad på turerna och att träningsnivån passar dig.
Läs mer på Malmö City Skaters Facebook event
Läs mer på Experts in Speed Facebook event

Ytterligare information, kontakta:
Ingo Johansson: ingo1021@gmail.com
Stefan Andersson: quman86@gmail.com
Mattias Nilsson: mattan.nilsson@ownit.nu