Berlin Inline Marathon 2019 – Gladpack

Årets Berlin Inline Marathon bjöd på en extra utmaning. Ca. 15 minuter före start öppnade himlen sig och levererade ett kraftigt skyfall! Starten blev framskjuten ca. 5 minuter. Det betöd också att asfalten blev extremt glatt.

I år hade Mattias och Ingo också bjudit in de medlemmar som ville vara med till ett ”Gladpack”. Till vår stora glädje ville 9 medlemmar deltaga i Gladpacket.

Konceptet var att alla i Gladpacket startade samtidigt, dvs att de som skulle starta i D, E eller annan grupp, flyttade till grupp F (sista startgrupp). Målet var att alla skulle klara loppet och gå rulla  i mål samtidigt med samma sluttid – vilken sluttid var inte viktigt. Dvs vi skulle rulla i bredd över start- och mållinjen. När vi vi kom till halvmaran blev det spontant beslutat att vi skulle ha samma tid där också och rulla över mattan i bredd!

Ingo var förtrupp, försökte hålla passande tempo och undvika de största vattenpölar. Mattias var baktrupp, tryckte på och hjälpte dem som hade behov för det.  Där blev ropat ”lucka!”, ”kontakt!”, ”who let the dogs (swedes) out, ho ho”!!!, ”visselpipet”, sjunget, fantastisk kommunikation med tecken mm.
Vi samlade dessutom upp andra medlemmar på vägen. Super team-work!
Där var 1-2 sekunder mellan de olika sluttider på gruppens deltagare!

Tack till alla i Gladpacket som gjorde denna mycket speciella Berlin Inline Marathon till en total glädje upplevelse!!!

Mvh.
Mattias & Ingo