Kategoriarkiv: Okategoriserade

God Hjul & Gott Nytt År

Ytterligare ett speciellt år har gått. Vi lyckades hålla igång hjulen under sommaren med många turer och träningar.

Malmö City Skaters vill tacka för ditt deltagande och året som gått, samt önska dig en riktigt God Hjul och ett Gott Nytt År.

Hoppas se dig på rullorna igen i det nya år.

Sköt om er.

Berlin Inline Marathon 2021

Här är ett förtydligande från Malmö City Skaters styrelse i förhållande till Berlin Inline Marathon 2021.

På grund av osäkerheten kring vilka restriktioner som kommer gälla och möjligheten för att de snabbt kan ändras, har vi valt att inte gå vidare med planering av ett officiellt arrangemang för klubbens medlemmar som vi brukar organisera.
Detta betyder inte att våra medlemmar på egen hand kan åka till Berlin och delta på Berlin Inline Marathon. Prata gärna med varandra på MCS Medlemsforum om man är intresserad och undrar vem som eventuellt kommer att åka.
Notera att sista anmälningsdag för Berlin Inline Marathon är i dag torsdag 26 augusti.
Lycka till alla som deltar detta året!

God Hjul & Gott Nytt År

År 2020 har varit ett mycket speciellt år på många områden. Bl.a. har alla större inlinesevents blivit inställda. Trots det har vi genomfört många turer och träningar under sommaren. Vi har också provat några nya turer.

Malmö City Skaters vill tacka för deltagelsen och året som gått samt önska er alla en riktigt God Hjul och ett Gott Nytt År, där vi kan träffas på rullorna igen.
Sköt om er därute.

Information om Coronavirus

Malmö City Skaters styrelse har i anledning av pågående pandemi av Coronaviruset (COVID-19) beslutat att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer för möten och evenemang.

För närvarande ställer vi inte in planerade träningar eller möten, men uppmanar alla deltagare att avstå deltagande om man känner det minsta tecken till förkylningssymtom eller har varit i kontakt med personer i karantän eller om man har vistas i område med utbrott.

Ändringar i dessa rekommendationer meddelas här på hemsidan och på vår Facebooksida.