Snart börjar inlines-säsongen 2024!

2024 är igång och vi alla ser fram emot en rolig och givande säsong på inlines och rullskridskor! Så småningom kommer det fina och varma vädret!

Medlemsavgift

Då det är ett nytt år är det dags att betala medlemsavgiften för 2024. Medlemskap kostar 250kr/år, det finns också familjemedlemskap och stödmedlemskap.

Klicka här för mer info om olika medlemskap och betalningsalternativ.

Årsmöte 18 mars

Vi vill även passa på att bjuda in dig på klubbens årsmöte måndag 18 mars kl. 19:00. Vi ses på John Ericssons väg 65 D.
Länk till Facebook-event

Där får du som medlem möjlighet att göra din röst hörd, lämna feedback eller önskemål, rösta i val av styrelsemedlemmar, få insyn i föreningens verksamhet, diskutera året som kommer, etc.

Årsmötet är också en chans att träffa andra medlemmar och knyta kontakter inför säsongen.

Obs: för att ha rösträtt på årsmötet måste du betala medlemsavgiften innan mötet.

Engagemang

Årsmötet är ett ypperligt tillfälle om du känner att du vill engagera dig i föreningen som till exempel styrelsen, någon av arbetsgrupperna, eller är bara nyfiken på hur det går till.

Som ideell förening drivs Malmö City Skaters av frivilliga, hela vägen från styrelsen till tränarna, men också planering av olika evenemang, administration, design av klubbtröjor, och så många andra aktiviteter och uppgifter som gör klubben till vad den är!

Om du känner att du kan eller önskar bidra med något är du välkommen att höra av dig till någon av styrelsemedlemmarna, klubbens e-mail, eller Messenger.

Man behöver inte vara expert på någonting för att hjälpa till och göra skillnad. Ju fler vi är som hjälps åt desto enklare och roligare blir det! Vi är extra tacksamma om du kan tänka dig hjälpa till vid våra barnträningar och nybörjarträningar.

Tillsammans gör vi det kul för alla, hör av dig!

 

Kommande säsong

Planeringen av säsongen 2024 är knappt påbörjad men vi tänker i alla fall köra som vanligt med bland annat söndagsturer, teknikträningar, intervallträningar, långturer etc.

Vi hoppas kunna komma igång med barn- och nybörjarträningarna också.

Första evenemanget för 2024 är en träff onsdag den 21 februari på Surf Shack Ribersborg i Malmö. Då vädret inte är så inlines-vänligt än hoppar vi direkt till after-skate och har det kul tillsammans!
Länk till Facebook-event

Vi ser fram emot att ses för en fantastisk säsong på inlines och rullskridskor!

Malmö City Skaters styrelse,
Gisle, Matts, Adrien, Stefan, Ralph, Maud