Studiebesök på Ring Knutstorp

Onsdag 13 juni besökte vi Ring Knutstorp för att kolla läget till vårt Inline Camp 20-22 juli. Det ser riktigt bra ut.

Banan har fått ny asfalt på flera ställen.

Restaurangen Lucy’s Diner är super cool med genomförd 50-talsstil. Vi fick en snack med restaurangchefen Fredrik. Vi är i trygga händer och glädjer oss till den goda maten och de trevliga omgivelserna.
.   

Stugby, utsikt från Terassen och Lucy’s Diner samt föreläsningslokalen.

I skrivande stund är där ca 10 sängplatser kvar i stugbyn. Du kan också välja camping eller t.ex. B&B Tre Stjärnor i Kågeröd.

Anmäl dig till campet här, innan fredagen 13 juli.

Övrigt…

Members Day
Sveriges nationaldag, 6 juni, firade Malmö City Skaters med att hålla en Members Day.  En eftermiddag med gemenskap, kul uppdrag och många härliga skratt! De som var tidigt på plats gjorde en tipspromenad på inlines via Gps navigering till frågorna i en app på telefonen. Tipsrundan ligger öppen för alla. Om du vill prova den, ladda ner appen GPS Quiz och starta vid MCS Klubbhus. Quizen heter Members Day. Ett kul sätt att komma rundt och se Malmö, på rullskridskor, cykel eller till fots.

Därefter hade vi mångkamp. Heroiska insatser och stort engagemang gjorde detta till en nagelbitare och fick avgöras i en skiljetävling över klassiska spelet Kubb. Segrare utsågs och vi rullade till Handikappbadet och grillade korv och njöt av en underbar kväll tillsammans i solen. Styrelsen vill tacka för denna fantastiska dag och hoppas vi ses på rullorna!

Långtur Telleborg – Ystad
Söndag 3 juni rullade vi ca 45 km på Sveriges sydligaste cykelstig mellan Trelleborg och Ystad. Fantastisk tur med medvind, sol, blå himmel, vackra vyer över hav och ängar.

Efter turen kunde man välja melan att åka tillbaka till Malmö från Ystad eller ta bussen tillbaka till Trelleborg för After Skate hemma hos Timo.

Nästa långtur är Köpenhamn – Helsingör den 7 juli.

Night Skate Malmö tur #2, 15 juni
Tyvärr var vi tvingade att ställa in denna tur. För att vi skall kunna genomföra Night Skate Malmö på ett säkert sätt, skall vi ha ett antal trafikvakter, sk. Blockers, som stoppar trafiken medan deltagarna passerar. Denna gång var det för få personer som anmält sig som frivillig. Om du vill hjälpa till som blocker, kontakta gärna oss.

Nästa tur är 29 juni, välkomna!