Klubbkläder

Givetvis har vi en egen kollektion klubbkläder! Perfekt oavsett om du tänkt ställa upp i något av alla spännande arrangemang, eller bara tänkt åka längs Ribban hela sommaren!

Skriv gärna en mail till malmoskaters@gmail.com om du är interesserad av något av nedanstående klubbkläder, så återkommer vi med besked.

Klubbtröja

11334071_10153015030704825_1014142487234593125_o

Cykeltröja (perfekt för inlinesåkning) i funktionsmaterial och med tre fickor på ryggen, så att du kan ha med dig vatten och extra energi när du är ute och åker.

Klubbtröjan finns i fyra olika modeller: herr avslappnad / herr slim fit / dam avslappnad / dam slim fit.

T-shirt

T-shirt i funktionsmaterial, som är lite mindre formell än cykeltröjan. Lika bra att resa i som att använda vid träning.

Buff

buff2

Buff som kan användas som halsduk/mössa/pannband/svettband/osv. Lika praktisk en svettig tur i sommarvärmen som en snöig tisdag i februari.

mcsgrupp