Barn-/ungdomsträning

Träning för barn & ungdomar där lek, lärande och utveckling står i fokus. Allsidig och lekfull träning med kvalité!

Vi vänder oss huvudsakligen till barn och ungdomar mellan 6-12 år. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar och alla kan vara med, men barn som inte är stabila nog att åka själva ska ha förälder med som hjälper till att stötta!

Anmälan gör du genom att fylla i formularet nedanför.
Kom ihåg att betala medlemsavgift för ditt barn.

Alla tillfällen utlyses på Facebook och här på webbsidan. Vid regn är vi tvungna att ställa in, vilket meddelas på Facebook. Kom gärna en kvart innan för att ta på utrustning osv så att träningen kan börja vi utsatt tid!

Alla som deltar ska ha hjälm, för säkerhets skull bör man även använda handleds-, armbågs-, och knäskydd.

Har du inga inlines men är sugen på att testa så har klubben både inlines (strl 33-44) och skydd att låna ut.